ΚΟΣΜΟΣ

Ο σύζυγος της περουβιανής καταγγέλει: Ο ιερέας Γεώργιος έχει πρόβλημα παραφιλίας [εικόνες]

Ο σύζυγος της περουβιανής καταγγέλει: Ο ιερέας Γεώργιος έχει πρόβλημα παραφιλίας [εικόνες]

Ο σύζυγος της περουβιανής Εθέλ Μπουζάλας σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της ελληνορθόδοξης Εκκλησίας με τον 67χρονο ιερέα και τα φετιχιστικά παιχνίδια του με την 45χρονη Εθέλ.

Σύμφωνα με τον Τομ Μπουζάλας ο Έλληνας ιερέας έχει «σοβαρό πρόβλημα παραφιλίας (σεξουαλική διέγερση που προκαλείται από ενέργειες ή καταστάσεις που δεν σχετίζονται άμεσα με τον συνηθισμένο τρόπο σεξουαλικής συνεύρεσης), το οποίο είναι σοβαρότερο από ένα κέικ ή το φετίχ των ποδιών».

Στο ροζ βίντεο που ήδη κυκλοφόρησε, η Εθέλ Μπουζάλας «πατάει το κέηκ», με ψηλά τακούνια, ενώ ο ιερέας την παρακολουθεί, σε ένα φετιχιστικό τελετουργικό. Φωτό New York Post

Ο Τομ Μπουζάλας, ο οποίος είναι επιχειρηματίας στο χώρο των ακινήτων και έχει τρία παιδιά με την Εθέλ, καταγγέλει, επίσης, ότι ο πατέρας Γεώργιος κακοματαχειριζόταν και προκαλούσε μώλωπες στη σύζυγό του.

Σε συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα», κάνει λόγο για περίεργες συμπεριφορές του 67χρονου ιερέα. Όπως λέει, έχει πάρει αεροπλάνο από την Φλόριντα μόνο και μόνο για να δει την Εθέλ και να της πει ένα γεια. Άλλες φορές περίμενε για ώρες έξω από το σπίτι της, ενώ πολλές ήταν φορές που η Εθέλ «βομβαρδιζόταν» από μηνύματά του στο κινητό της.

«Αυτό που είδαν οι άνθρωποι στις φωτογραφίες ή και στη βιντεοταινία δεν είναι αντιπροσωπευτικό της συζύγου μου αλλά του Γεωργίου και της εμμονής του με τη σύζυγό μου, η οποία έπεσε θύμα του» συμπληρώνει ο Τομ Μπουζάλας.

Ωστόσο ο Τομ Μπουζάλας υπερασπίζεται τη διαχείριση της εν διαστάσει συζύγού του στα οικονομικά της ενορίας υποστηρίζοντας ότι με δικά του χρήματα «έφερε το σχολείο στον 21ο αιώνα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λευκωσία - Ξεκίνησε από το ψυγείο



Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφτασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο πρώτος από τους μοναχούς που θα προβεί σε κατάθεση ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top